Blog

Kisgyerekes szülők elérése az Evomedia Super Mom csomagjaival

Az Egyszervolt.hu és a Mese.tv hazánk legismertebb és legnagyobb online gyerektartalmai online játékokkal és folyamatosan frissülő minőségi videótartalmakkal, mese sorozatokkal.

Supemom csomagunkban látványos szponzorációt, integrált –tartalomba ágyazott – megjelenéseket, végignézési garanciával futó pre-roll szpotokat, hírlevél megjelenést és Facebook posztokat mixeltünk össze . Ütős lett, pozitív márkaépítő erejét érdemes kipróbálni!

Kérd testreszabott, speciális ajánlatunkat!

 

Tovább

Traffi Hunter app

Az autósok svájci bicskája. Tény, hogy gyorsan vezetni balesetveszélyes, ahogy az is, hogy bírságot fizetni se szeretünk. Mivel a rendőrség hamarosan üzembe helyezi vadi új traffipax flottáját (ami már sajnos mindent lát, nemcsak a sebességet hanem azt is, ha nem voltál bekötve, vezetés közben telefonáltál…stb.,) így az applikáció használata gyors ütemben nő. Napi 25 ezer, havi 130 ezer ember használja már most is aktívan. Az applikáció ereje a közösségi tudás-megosztásban van, hiszen ha valaki traffipaxot lát akkor azt jelzi az appban (hasonlóan mint a Waze navigációs applikációnál a balesetet, dugót). Hirdetőink számára az applikációban mobil banner és lokalizáció alapú megoldásokat kínálunk.

 

Tovább

AXN, ANX White, AXN Black – magazin és videó fronton erősítünk

A Sony tulajdonában álló AXN TV csatornacsalád online felületeit és playerét áprilistól az EvoMedia értékesíti. A TV csatornákon futó népszerű krimi, főzős, autós sorozatok nagy része online is visszanézhető. A player szponzorálható és a videók előtt 30 mp-es, nem átugorható pre-roll hirdetéssel még inkább monetizálható a TV kampányok ereje és hatékonysága.

Tovább