EVO híroldalakkal napi 655 ezer ember elérése

Egy GFK kutatás szerint az internetes tevékenységek népszerűségi listáját továbbra is a közösségi oldalak látogatása, az e-mailezés, illetve a híroldalak olvasása vezeti.

Ezek alapján a híroldalak használata majdhogynem kötelező szinte bármely célcsoport elérésében. Mit tehet az, aki látja ezeknek az oldalaknak a fontosságát, de politikailag nem akar elköteleződni? Az Objektív hírcsomag a megoldás, melyet a piacon egyedülállóan csak az EVO-nál vásárolhat meg.

De mit is jelent ez pontosan? Az Origotól a politikától függetlenül minden hírt megjelentető Hírkeresőn át a Népszaváig bármely típusú hírfogyasztót elérünk. És ezek csak a főbb pillérek! Ezeket kiegészítjük még a Newsfeed, Investor, Üzletrész és Szeretlekmagyarország oldalakkal, amikkel elérjük a napi átlag több, mint 655 ezer fős látogatószámot. Ezzel nem csak magunk mögé utasítjuk a versenytársainkat, de keresztolvasottságban is kiváló eredményeket tudunk felmutatni. Ennek a széles körű olvasótábornak ugyanis átlagosan 74%-át nem érik el a konkurensek. Mindezt úgy, hogy átlagosan az ő olvasóik 60%-át elérjük.

EvoMedia – Élen a hírolvasók elérésben