Online Branding

evostamp

Turbó focikapu

Használtautó.hu

Vigyázat, ez ütni fog! Hirdetőink kedvence, mert egyszerre brandépítő és konverzió szállító megoldás. Az oldalt körbeöleli a hirdető, az oldal aljára görgetve a teljes képernyőt a hirdető foglalja el, és automatikusan elindul a videó.

evostamp

Jumbo roadblock

Jumbo roadblock

Látvány és konverzió. Cikkek között megjelenő prémium hirdetési felület, figyelemfelkeltő, mégsem zavaró. A hirdetés tekintélyes mérete teret enged a kreatívitásnak. Brand és promóciós üzeneteket egyszerre lehet a Jumbo roadblock használatával megjeleníteni.

evostamp

Videokick

Urban-eve.hu

Az oldal alján található hirdetésre kattintva, kikerülhetetlenül jelenik meg a hirdető videó hirdetése, hiszen az egész oldalt félretolja arra az időre, amíg megy a videó. Ez a látványos és trendi megoldás ötvözi a display és a videó hirdetés minden előnyét.

evostamp

REKLÁMZAJ MENTES RISING STAR

Hirkereso.hu, Kapu.hu

Az oldalon az egyetlen nagy formátumú, domináns display hirdetés, reklámzaj mentes környezetben jelenik meg. Prémuim hirdetőinknek ajánljuk új márkák-, szolgáltatások kommunikációjára, és brand építésére.

evostamp

Wallpaper

Wallpaper

A wallpaper vagy focikapu az oldalt és a kihasználatlan részeket körbeölelő, szponzoráció. Előnye, hogy nem tolalakodó, mégis hatékony, jól konvertáló szponzorációs megdoldás.

evostamp

Double Sky

Árukereső

Olyan szponzorációs megoldás, ahol a statikus elemek, awebsite két oldalán helyezkednek el. A hirdető üzenetét lehetőség van különböző kategóriákra targetáltan megjelentetni, a lehető legpontosabb célzás érdekében.

evostamp

Egyedi fül

Árukereső

A termékoldalon elhelyezett fülre kattintva láthatóvá válik a tartalomra lenyíló ajánlat. Lehetőség van hitelkalkulátor megjelenítésére, ezért áruhitelek kommunikálására nagyszerű választás.

CONTENT

content

Hirdetőink körében egyre inkább a content jellegű együttműködések kapnak hangsúlyt. A hirdetővel közösen kialakítva, a szerkesztőségek imidzsébe és hangvételébe illeszkedve kínálunk olyan megoldásokat, ahol lehetőség adódik a közösségek aktivizálására, kiszakadásra az online térből. Az ötlettől a teljes kivitelezésig mindent ránk bízhat.